Færgegården. Fra havnen ses den smukke fredede Færgegård, hvor rejsende overnattede i fortiden, når de kom for sent til sidste færge (robåd eller sejlbåd) til Sjælland eller hvis vejret var for dårligt til at sejle. Berømtheder som H.C. Andersen og Chr, Winther har også nydt godt af Færgegårdens gæsteværelser.

Kippinge Kirke var i århundreder et valfartssted for pilgrimme der fra Vordingborg blev blev færget over til Gåbense.

Før inddæmningen af Vålse Vig gik den helt ind til Kippinge Kirke. Man mente at være i besiddelse af et helligt sakramente, der bestod af nogle dråber af kristi blod. Da sakramentet forsvandt åbnede sig en hellig kilde i stedet. Man mente at begge dele havde en helbredende virkning på alskens sygdomme. Kirkens våbenhus var altid fyldt med krykker og lignende, der var efterladt her, da der ikke længere var behov for dem - så længe det varede. I form af gaver var disse besøg en stor indtægtskilde for Kippinge Kirke. Læs mere på Kippinge Kirke´s hjemmeside. Find vej

Dyrefod. Til fods eller på havnens cykler, der gratis udlånes, kan man gå eller køre de 6.000 meter til en udkigspost vest for Storstrømsbroen ud for øen Dyrefod. Her ses sæler sole sig på de store sten uden for øen. Find vej.


Danmarks Traktormuseum med ca. 200 traktorer og motorer fra 1880 til 1960.   findes i Eskildstrup. Læs mere på deres  hjemmeside. Find vej.

Krokodille Zoo. I Gundslevmagle ved Eskildstrup finder man den næst største samling af krokodiller i verden. Læs mere på deres hjemmeside. Find vej.